Muziek

Kult staat bekend om het gevarieerde muziekaanbod - van soul tot rock & roll, van jazz tot dub-step, van funk of reggae tot grunge, van Indie tot punk tot Loveboat van Jack Jones.. Soms draaien er dj's, soms biedt Kult podium aan live bands. ADHD Spietmobiel, The Kickers, Sir Yes Sir, The Fire Birds, Beef, Gritlock, Hallo Venray, Planet Orange, Palalalaka, Bot en verschillende bands van Subroutine Records vertoonden hun kunsten in Kult.

Kijk op de kalender voor een overzicht.

Kunst

Professionele en beginnende kunstenaars tonen (en verkopen soms) in Kult hun werk. De exposities wisselen doorgaans elke 22ste van de maand. Ook voor andere creatieve uitspattingen is er plaats. Wil je exposeren of ben je op zoek naar een podium voor je eigen fratsen mail dan naar Kult voor de mogelijkheden: kult@xs4all.nl.

Bingo, spelletjes en internet

Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Kult de inmiddels beruchte Bingo Avonden met fijne muziek en weergaloze prijzen. De Bingo begint om 22.00 uur en kost € 4,- voor de hele avond. Daarnaast heeft Kult hopen andere spelletjes. Magic-gatherings (bijna elke 2e dinsdag van de maand 21:00 uur), dobbelen aan de bar, sjoelen in competitie, trivianten aan tafel, roulette op de vide, scrabbelen met een jointje of badmintonnen op het terras.

WiFi zone
Geen zin om spelletjes te doen of te socialiseren? Ook Einzelgängers zijn welkom in Kult. Ze kunnen internetten, de Kult boekenkast uitlezen, de prachtige barvrouwen en barmannen aanstaren, neuspeuteren of studeren op de vide met uitzicht op de Steentilstraat.

Feesten

Kult heeft ruimte voor feesten tot 50 mensen. Alleen voor 18+! Geef je een feest voor meer dan 25 gasten dan biedt Kult je korting op het gewone Gulpener bier.

Hapjes kan Kult verzorgen, dat kan goedkoop of wat prijziger, eenvoudig of sjiek, maar Kult verzekert je dat zelfs de simpelste hapjes tongstrelend zijn. Zelf je hapjes meebrengen mag ook. Je kunt je eigen muziek meenemen op MP3 of de muziek door Kult laten verzorgen, we kunnen slingers voor je ophangen of niet..er is veel mogelijk. Mail naar Kult voor ons Feestverhaal voor alle informatie die je nodig hebt.